Tuesday, April 10, 2012

Master Students

Alhamdulillah, pelajar Master by Research saya yang pertama (Noor Aqilah) telah pun submit thesis dan dijadualkan viva pada 16 Mei 2012. Didoakan semoga beliau berjaya dalam viva tersebut. Pada semester ini juga seorang lagi pelajar baru telah mendaftar (Noor Fairose). Juga didoakan semoga perjalanan selama 2 tahun yang akan beliau lalui dipermudahkan Allah s.w.t.

Tahniah juga diucapkan kepada Noraishah kerana berjaya menyiapkan dissertation beliau. Aishah adalah pelajar master by coursework saya yang ke 3 selepas Hidayah dan Izzatul. Semoga beliau juga berjaya menjadi pensyarah yang cemerlang seperti Hidayah (UiTM Johor) dan Izzatul (UNITEN)

2 comments:

family from qatar said...

Salam perkenalan Dr, saya rasa saya kenal Dr. masa Dr kecil dahulu pernah Dr datang ke rumah saya di Losong, Terengganu. Sebenarnya kita adalah saudara sebab datuk kita adalah adik beradik. Saya tak tahu nak hantar msg kpd Dr, jadi saya letaklah kat bahagian komen ni. Maaf ya. Apa facebook Dr ? Fb saya "Khairul Marhaini Anang". Harap kita menyambung silaturahim yg terputus selama ini. Wassalam

Intan said...

Assalamualaikum. Yang saya ingat, saya sampai kat Losong ada orang sambut & dukung saya. Masa tu kecil lagi rasanya dalam 3 tahun kut. Facebook saya http://www.facebook.com/intan.salwani.35

Yang saya kenal kat losong tu Ayah Da, pernah datang rumah masa saya form 3. What a small world kan, boleh jumpa kat alam maya.