Tuesday, December 18, 2007

International Awards Dinner - Pittsburgh 2007

Awards dinner di Pittsburgh USA 2007

Hah.... dah boleh tidur lena dalam flight balik ke Malaysia nanti..


Setiap kali mewakili Malaysia dalam pertandingan penyelidikan di luar negara, perkara yang paling menakutkan adalah Awards dinner. Tambahan pula, kita memang hadir ke Awards dinner kerana nak tahu keputusan pertandingan. Nak makan pun setakat minum kopi secawan jer... yang lainnya, belum tentu halal. Selalunya keputusan diumumkan diakhir jamuan makan. Bagi yang menang, Awards dinner tersebut akan menjadi kenangan manis dalam hidup tapi kalau tak menang, what a disaster!!!!!!!!!

2 comments:

Norzaidi Mohd Daud said...

Apa macam MTE? Ara okay ka?

intan salwani said...

Ok.. let's go for another medal... and another international vacation...he..he..he..