Sunday, November 25, 2007

3 Gold & 1 Silver Medals, IID UiTM 2007

Gold Medals for INTAN Accounting System and E-business Scorecard; and 1 Silver Medal for Multiple Intelligences Educational Courseware

Gold Medal for TECHPROVED Model


IID 2007, 4 produk dipertandingkan. Setiap produk melalui 3 sesi penghakiman, ohh... sungguh meletihkan kerana terpaksa menempuhi keseluruhan 12 sesi penghakiman. Walaubagaimanapun, segala keletihan terubat apabila menaiki pentas untuk mengambil hadiah. Berjaya di IID bermakna akan berpeluang untuk bertanding ke peringkat kebangsaan. Berjaya di peringkat kebangsaan (sekurang-kurangnya silver) bermakna kita telah menempah tiket ke peringkat antarabangsa. IID 2007 juga menyaksikan pertama kali Fakulti Perakaunan menghantar banyak penyertaan (kalau tak silap 14). Saya dan Zaidi berpeluang ke INPEX USA, Dr. Rashidah ke Geneva manakala Prof. Normah dan Dr. Suzana ke Brussels Belgium. Semoga IID 2008 akan memberi kejayaan yang lebih cemerlang.
** 22 November 2007, Prof Normah dan Dr. Suzana sedang bertanding di Brussels, Belgium. Didoakan semoga mereka berjaya di sana.

No comments: